VR:n uudistuneista kaukoliikenteen sarjalipuista 20 prosentin alennus 30.9. asti!

VR:n uudistuneet kaukoliikenteen sarjaliput nyt myynnissä!
VR:n kaukoliikenteen sarjaliput ovat jälleen saatavilla. VR uudisti suosittua lippua, koska junamatkustus on voimakkaassa kasvussa ja istumapaikat täyttyvät entistä nopeammin. Jotta kaikille löytyisi paikka ja junamatka olisi mukava sekä turvallinen, jatkossa sarjalipulla matkustettaessa on aina varattava matka etukäteen.

Kaukoliikenteen sarjalippuja on edelleen saatavilla 10 ja 30 matkalle. Sarjalippujen hinnat säilyivät ennallaan, mutta kaukoliikenteen Eko-luokan 10 matkan sarjaliput myydään 20%:n alennuksella 30.9.2017 asti. Uudistuneen sarjalipun voit edelleen ostaa CWT Train -onlinesta.

Näin käytät uutta sarjalippua
Sarjalipulta varataan matka haluttuun junaan aina ennen junan aikataulun mukaista lähtöaikaa käyttämällä sarjalipun tilausnumeroa. Kätevimmin teet varauksen CWT Train -onlinessa. Matkan varaamisen jälkeen saat junalipun, joka oikeuttaa matkustamaan valitussa junavuorossa. Lipun saat sähköpostin liitteenä.

Miten sarjalipun matka muutetaan tai peruutetaan?
Jos matkasuunnitelmasi muuttuvat, voit muuttaa tai peruuttaa sarjalipulla varaamasi matkan palvelutiimissämme ennen junan aikataulun mukaista lähtöaikaa.

Aiemmin ostetut sarjaliput
Jos käytössäsi on ennen 9.6.2017 ostettuja sarjalippuja, kelpaavat ne voimassaoloaikansa puitteissa entisin ehdoin. Matkustusmukavuuden vuoksi suosittelemme näissäkin sarjalipuissa varaamaan paikan etukäteen.

Kaukoliikenteen Eko-luokan 10 matkan sarjaliput 20%:n alennuksella 30.9.2017 asti
Sarjalippu on kätevä ja edullinen lippuvaihtoehto yritykselle, sillä se käy kaikissa kaukoliikenteen junissa valitulla reitillä. Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, joten yhdeltä sarjalipulta voi samalla kertaa käyttää halutun määrän matkoja.

Esimerkkejä Eko-luokan 10 matkan sarjalipun tarjoushinnoista:
Turku – Helsinki 128 eur (norm. 160 eur)
Tampere – Helsinki 135 eur (norm. 168 eur)
Jyväskylä – Helsinki 237 eur (norm. 296 eur)

Avainsanat: ,