Cytricin käyttöönotto on käynnissä

Tämän vuoden aikana korvaamme asiakkaidemme käytössä nyt olevan e-Travel –onlinen uudella Amadeus cytric Travel & Expense -itsevarausjärjestelmällä.

Uusi järjestelmä sisältää jatkossakin kaikki parhaat nykyiset toiminnot, kuten monen matkustajan varaukset yhdellä kertaa, lipun muutokset sekä kattavat lento- ja hotellihaut. Myös lentoyhtiöiden lisäpalvelut ovat helposti varattavissa ja vertailtavissa.

– Kehitystyössämme lähdimme liikkeelle siitä, että liikematkustuksen online -järjestelmän tulee olla yhtä helppokäyttöinen kuin kuluttajapuolen vastaavat tuotteet, kertoo Janne Aarniovuori, Director, Business Travel Amadeus Finlandista. – Uusi järjestelmä tuo helposti kaiken matkapalvelutarjonnan reaaliaikaisesti vertailtavaksi ja varattavaksi ja soveltuu mainiosti sekä itsevaraavien matkustajien että matkanvaraajien työkaluksi.

Uusi cytric –online tulee osaksi myCWT –sivustoa, joten sen käyttöönotto ei edellytä uusien käyttäjätunnusten luontia.

Käyttöönotosta ja sen aikataulusta tiedotamme asiakaskohtaisesti.

Tarjoamme myös webex –koulutusta ja käyttöohjeita käyttöönoton tueksi, kun asia on ajankohtainen yrityksenne kohdalla. Halutessanne voitte myös käyttää valmiita tiedotteitamme uudesta online –järjestelmästä tiedottamiseen oman organisaationne sisällä. Asiasta tiedottaminen onkin ainoa asia, jossa tämä muutos edellyttää aktiivisuutta asiakkaidemme puolelta.

Lisätietoja uudesta online –järjestelmästä ja sen käyttöönotosta organisaatiossanne saat tarvittaessa yhteyshenkilöltäsi CWT:ssä tai osoitteesta clientmanagement@carlsonwagonlit.fi .

Avainsanat: , ,