Matkustajat voivat nyt varata lentoja myCWT™-sovelluksesta jo kahdessakymmenessä maassa

CWT on laajentanut mobiilivarausmahdollisuuksia kahdellakymmenellä merkittävällä markkina-alueella ja mahdollistanut matkustajille lentovaraamisen suoraan myCWT™-applikaatiosta.

Amir Kirshenboim, CWT:n Chief Technology Officer, Digital

”Nyt matkustajat voivat tehdä kaiken tarpeellisen älypuhelimellaan,” kertoo Amir Kirshenboim, CWT:n Chief Technology Officer, Digital. ”Prosessi on yksinkertainen, nopea sekä helppo, ja asiakasyritykset voivat määritellä, mitä matkustajat voivat varata. Näin matkustajilta säästyy aikaa, ja yritykset säästävät rahaa.”

Palvelua kokeiltiin ensimmäistä kertaa vuoden 2017 alussa ja se tuli kaupalliseen käyttöön vuoden 2018 toisella neljänneksellä. Lentolippujen mobiilivarauspalvelu on nyt käytettävissä monilla maailman suurimmilla markkina-alueilla. Mukava olevat maat ovat tällä hetkellä Yhdysvallat, Saksa, Ranska, Iso-Britannia, Kanada, Sveitsi, Itävalta, Italia, Australia, Puola, Brasilia, Tanska, Ruotsi, Luxemburg, Hong Kong, Singapore, Espanja, Irlanti, Belgia sekä Alankomaat.

Tyypillinen maan sisäisen lennon varausprosessi saattaa kestää vaivaiset 60 sekuntia. Seurantamme on osoittanut, että asiakkaamme, joilla on käytössään mobiilivarausmahdollisuus, ovat siirtäneet 30 prosenttia varauksistaan palvelutiimistä mobiiliin ja säästävät näin palvelumaksuissa. CWT:n mobiilivarausjärjestelmä tukee maailmanlaajuista GDS-jakelujärjestelmää ja kattaa myös halpalentoyhtiöiden valikoiman sekä asiakasyrityksen omat sopimushinnat ja suositellut yhtiöt.

Varausjärjestelmä sisältää monia innovatiivisia ominaisuuksia, kuten ”paras aika varata”-indikaattorin, joka varoittaa matkustajia, mikäli hintojen odotetaan nousevan ja ehdottaa optimaalista varausaikaa. Tämä säästää rahaa ja kannustaa ajoissa varaamiseen.

24 tunnin hakutoiminto tarjoaa matkustajille kattavan listan eri vaihtoehdoista, mukaan lukien edullisemmat lentovaihtoehdot, jotka ovat asetettujen aikataulujen ulkopuolella. Tämä helpottaa matkojen varaamista matkustajille, ja antaa jälleen yrityksille mahdollisuuden säästöihin.

CWT:n palkittu myCWT™-sovellus tarjoaa myös mahdollisuuden kirjautua suurimmalle osalle keskeisten lentoyhtiöiden lennoista. Lisäksi se ilmoittaa lentojen myöhästymisistä, peruutuksista, porttimuutoksista sekä näyttää reittikohtaisia turvallisuuteen liittyviä hälytyksiä. Sovelluksesta voi varata yli 850 000 hotellia ympäri maailman ja sen tiedot synkronoituvat kalenterin kanssa. Matkustajaprofiili on integroitu sovellukseen, joten sen päivittäminen onnistuu missä ja milloin vain. Sovelluksesta löytyvät myös tiedot matkustajan kanta-asiakasohjelmien jäsenyydestä ja se tarjoaa kehittyneet jakamistoiminnot.

myCWT™ otettiin käyttöön vuonna 2013 ja sillä on yli 1,2 miljoonaa käyttäjää.

Lue lisää ja lataa myCWT™ -sovellus.

Näin helppoa on lennon varaaminen myCWT™ –sovelluksesta:

Avainsanat: , , ,