Viivy yön yli

Hotellien varaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. CWT tarjoaa mutkattoman ratkaisun, turvallisuutta ja vision tulevaisuudesta.

Liikematka edessä. Suunnittelu alkaa. Ensimmäisenä pitää usein varata lento. Se on nopeasti hoidettu. Sen jälkeen hotellia etsimään. Vaihtoehtoja on kuitenkin liikaa eikä aika riitä niiden läpikäyntiin.

Paitsi nyt riittää. Hotellin varaamisen ei tarvitse olla hankala ja aikaa vievä prosessi tai pelkän sattuman varassa. Nyt sekin on vain muutaman klikkauksen päässä.

Pari klikkiä ja homma on hoidossa

CWT To Go-mobiilisovelluksella hotellien varaaminen on helpompaa kuin koskaan: valitse sopiva alue, sieltä hotelli ja tee varaus. Helppoa ja mutkatonta. CWT auttaa niin matkustuksesta vastaavia matkustuksen optimoinnissa kuin matkustajaa tarjoamalla helpon toimintatavan.

Mutta hotellivarauksen tekemisen nopeus ei ole ainoa asia, joka pelastaa yöunesi. Teemme sen kyllä helpoksi, mutta varmistamme myös, että varattu hotelli on aina yrityksenne matkustussäännön mukainen. Tässä ei voi mennä vikaan: yrityksenne säännöt, erikoishinnat ja mahdolliset lisäedut ovat automaattisesti mukana sovelluksessa. Kätevyys, sääntöjen mukaisuus ja hyvä hinta-laatusuhde kuuluvat pakettiin.

Hotelli- ja lentotiedot löytyvät sovelluksesta

Helppoa. Olet varannut sekä hotellisi että lentosi CWT:n kautta.

CWT To Go’sta löytyvät nyt nämä ja kaikki muutkin varauksesi. Lisäksi sovellus ilmoittaa sinulle niihin mahdollisesti tulevista muutoksista. Kaikki tarvitsemasi tiedot ovat aina mukanasi ja helposti saatavilla.

Peggy Studer, VP Marketing, Hotels, CWT

Peggy Studer kertoo lisää CWT:n kautta varaamisesta: ”Tarjoamme yhden paikan, josta saa keskitetysti kaikki tarvittavat matkapalvelut. Asiakkaan ei tarvitse etsiskellä hotelleja tai muita palveluita itse useista eri paikoista, vaan me tarjoamme yksilöllisesti ja laadukkaasti sen, mitä juuri hän tarvitsee. Lisäksi, kun kaikki varaukset ovat samassa paikassa, et esimerkiksi unohda muokata hotellivaraustasi, mikäli muutat lentovaraustasi. Tämän avulla on helppo välttää myös lisälaskut peruuttamatta jääneistä hotellihuoneista. Ja ilouutisena voin kertoa jo senkin, että myös lentovaraukset onnistuvat pian CWT To Go-sovelluksesta!”

Äläkä unohda turvallisuutta!

Yksi hyvin tärkeä asia CWT:n ja CWT To Go’n käyttämisen hyödyistä hotellivarauksissa on turvallisuus. Peggy jatkaa: ”CWT To Go tarjoaa käyttäjäystävällisen hotellivarausjärjestelmän lisäksi ajan tasalla olevaa tietoa matkustajan lennoista sekä yhteyden yhteistyökumppanimme International SOS:n  terveys- ja turvallisuuspalveluihin.”

CWT tekee jatkuvasti töitä varmistaakseen, että niin matkustusasioista vastaavat kuin matkustajatkin saavat sen järjestelmistä täyden hyödyn. ”Hyvä sisältö on hieno asia, mutta on erittäin tärkeää, että sisältö on myös helposti kaikkien matkustajien käytettävissä missä ikinä he ovatkaan. Yrityksen kannalta tämä vähentää ohivarauksia ja parantaa näin matkustussäännön noudattamista”, Peggy korostaa.

Etsii, etsii ja soisi löytävänsä

Tunnettua on, että matkustajat vaihtavat herkästi varaussivustoa, mikäli yhden tietyn käyttö ei tarjoa selkeitä etuja tai ole yrityksen yksiselitteinen määräys. Uusi liikematkustajasukupolvi on myös astunut työmarkkinoille ja heillä on hyvin selkeä näkemys siitä, millainen varauskokemuksen tulisi olla. He ovat varanneet jo vuosia itse kaikki omat vapaa-ajanmatkansa eivätkä ymmärrä, miksi liikematkojen varaamisen pitäisi poiketa tästä. Kaikki on oltava saatavilla, aina, juuri nyt.

Koska tarjonta on valtavaa, he ovat tottuneet etsimään haluamaansa. Hotellit tekevät sopimuksia online –matkatoimistojen, kuten Expedian ja Booking.comin, sekä yksinomaan hotelleja tarjoavien sivustojen, kuten  HRS:n ja monien vapaa-ajanmatkailuyritysten kanssa. Tarjonnan laajuus luo vaikutelmaa omatoimisen surffailun kannattavuudesta edullisten hintojen etsinnässä.

Lopulta matkustuskokemuksesta tulee usein kuitenkin vähän rikkinäisen ja epämääräisen oloinen. Massapalvelut saattavat vaikuttaa houkuttelevilta, mutta niiden käyttämiseen liittyy useita mahdollisia sudenkuoppia, jotka saattavat osoittautua haitallisiksi yrityksellesi. Useiden lähteiden sisältötulva aiheuttaa sekaannusta ja lopulta johtaa usein yrityksen matkustussäännön noudattamatta jättämiseen. Tällä hetkellä noin 40 prosenttia hotelleista varataan yritysten suositusten vastaisesti ja määrä on vain lisääntymään päin huolimatta siitä, että yritysten matkustuksesta vastaavat henkilöt pyrkivät samaan aikaan jatkuvasti järkeistämään hotelliostojaan.

Massapalveluita käyttäessä matkustuksesta vastaavat eivät voi keskitetysti seurata varauksia tai niiden matkustussäännön mukaisuutta. Matkustaja taas jää ilman systemaattista tukipalvelua. Nämä yhdessä tarkoittavat sitä, että matkustajat tuhlaavat aikaansa etsiessään ja vertaillessaan tarjouksia ja matkustuksesta vastaavat puolestaan omaa aikaansa yrittäessään pysyä ajan tasalla ostoista, kuluista ja matkustajien sijainnista.

Keskitetyn varaamisen edut

Kätevyys, sääntöjenmukaisuus ja hinta-laatusuhde ovat avainasemassa. Myöskään turvallisuutta sekä mahdollisuutta matkustajien nopeaan paikannukseen tarvittaessa ei tule aliarvioida. Näin ollen kaikkien matkustajien ja muiden matkustuksen kanssa tekemisissä olevien on hyvä olla tietoisia keskitetyn hankinnan eduista. CWT:n kautta varaaminen tarjoaa:

  • keskitetyn varausten seurannan ja raportoinnin,
  • keskitetyn matkustussäännönmukaisuuden hallinnan,
  • mahdollisuuden paikantaa matkustajat poikkeus- ja kriisitilanteissa,
  • tukea matkustajalle eli mutkattoman kokemuksen,
  • kattavan valikoiman, joka on saatavilla kaikissa varauskanavissa,
  • parempia kanta-asiakasetuja ja muita lisäetuja.

Ja viihdy yön yli!

Varaa hotellisi helposti CWT:n kanavista ja nuku hyvin! Huolettomien yöunien takeina ovat laadukas ja kattava tarjonta, matkustussäännönmukainen valinta ja aina paras mahdollinen hinta-laatusuhde.

Lue myös: Carlson Wagonlit Travelille (CWT) uusi hotelliyksikkö – RoomIt by CWT™

Avainsanat: , ,