Tee vaikutus VIP-asiakkaisiisi

Kannustematkan tai ylimmän johdon kokouksen suunnitteleminen saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia. Kuinka tehdä vaikutus ihmisiin, jotka ovat jo nähneet kaiken: matkustaneet kaikkialla, yöpyneet upeissa paikoissa, nähneet kaikki esitykset ja kokeneet parhaat ravintolat? Ei syytä huoleen! Lue muutama vinkki, joiden avulla todennäköisesti onnistut!  

  • Pieni pala paratiisia. Yllätä vieraat ja valitse kohteeksi maalaiskartano viiden tähden hotellin sijaan. Kartano on oiva paikka nauttia eksklusiivisista palveluista, joiden ansiosta rankan työnteon jälkeen on helppo ladata akkuja kauniissa ympäristössä.
  • ”Tämä on jo nähty”-syndrooma. Tämän syndrooman peittoamiseksi kannattaa suunnitella sellaisia aktiviteetteja, joita yksin matkustava ei voi harjoittaa. Voitte esimerkiksi järjestää illallisen museossa tai järjestää tapaamisen paikallisen julkisuuden henkilön tai vaikuttajan kanssa.
  • Lähellä sydäntä. Suunnittele tekemistä, joka koskettaa vieraita ja edistää heidän yritystensä yhteiskuntavastuutavoitteita. Tällaiset kokemukset pysyvät heidän mielessään koko loppuelämän ja lisäksi niillä on positiivinen vaikutus paikalliseen yhteisöön.
  • Älä pelkää arkipäiväisyyttä. Autenttisuus voittaa luksuksen kerta toisensa jälkeen. Kun he poistuvat mukavuusalueiltaan, he usein yllättyvät positiivisesti.
  • Onnistumisen tunne. Jos tiedät, että osallistujat kaipaavat haasteita, niin miten olisi Kilimanjarolle kiipeäminen, Saharassa vaeltaminen tai Yukonissa selviytyminen?
  • Tunne VIP-vieraasi. Koeta löytää asioita, jotka saavat heidät tuntemaan olonsa kotoisaksi. Usein matkustaville pienet muistot kotoa, kuten suosikkiteen ja -tuoksun käyttäminen, ovat tärkeitä.
  • Vastaanotto. Järjestä VIP-vieraille hyvä vastaanotto kohteessa heti alusta alkaen. Esimerkiksi erityinen vastaanottopiste lentokentän saapuvien lentojen alueelle tarjoaa hyvät lähtökohdat tapahtumalle.

Avainsanat: , ,