Tallinna on aina toimiva tapahtuma- ja kokouskohde

CWT Meetings & Events vei yhdessä Tallink Siljan kanssa parikymmentä asiakasta päivämatkalle aina uutta tarjoavaan Tallinnaan. Puoleltamme matkan emäntinä toimivat CWT M&E:n myyntipäälliköt Tanja Kajander ja Tuija Koreasalo sekä liikematkustuksen Program Manager Anna Korpikuusi. Tallink Siljalta saimme mukaamme isännäksi Mika Tuomolinin.

Megastarin Comfort Lounge

Matkaan lähdimme loistavassa säässä, ja menomatka taittui kello 10.30 alkaen Tallinkin Megastarin Comfort Loungessa, joka on kannella 8 sijaitseva mukava erillinen alue, jossa on tarjolla valikoima välipaloja, alkoholittomia juomia ja sanomalehtiä. Comfort Loungessa on myös mahdollisuus katsoa TV:tä, käyttää wifiä ja ladata sähkölaitteita. Rauhallisen Comfort Loungen mukavuuksista pääsee nauttimaan pienellä lipun lisämaksulla.

Matkan aikana nautimme aamiaista ja kuulimme tuoreimmista kokous- ja tapahtuma-alan trendeistä sekä alati vaihtuvasta ja laajasta tarjonnasta Tallink Siljan laivoilla.

Tallinnassa meitä vastassa oli Hansabus edustajineen ja näin siirryimme sujuvasti täysin uudistettuun Radisson Blu Olümpia–hotelliin, jossa meidät otettiin ilolla vastaan. Ennestäänkin laadukkaan hotellin kaikki tilat on nyt siis uudistettu – ja ne saimme kierroksellamme havaita hyviksi ja toimiviksi. Hotellin 13 kokoustilaa sopivat moniin erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, aina 500 hengelle asti.

Vastuullisuutta arvostavat ottavat varmasti mielellään vastaan myös tiedon siitä, että Radisson Blu Hotel Olümpialla on Green Key –ympäristömerkki, mikä on suurin maailmanlaajuinen majoitusalan ympäristötunnus. Hotellille on myös myönnetty kansainvälisesti tunnustettu Safehotels-sertifikaatti.

Seuraavaksi siirryimme myös Tallinnan sydämessä sijaitsevaan Hilton Tallinn Parkiin, joka on rauhallisen kaupunkipuiston itälaidalla. Varsin miellyttävä ympäristö suihkulähteineen, leikkikenttineen ja kävelyteineen.

Kiersimme huoneet ja kokoustilat ja emme voineet muuta kuin sanoa ”wow”! Ilmavuutta, valoa ja tyyliä lattiasta kattoon. Kokoustiloja on kaikkiaan kymmenen, mukaan lukien 530 hengen juhlatila Jos yksi Tallinnan tuoreimmista hotelleista on sinulla vielä kokematta, suosittelemme tutustumista lämpimästi!

Viimeinen, vaan ei vähäisin, tutustumiskohteemme oli värikäs ja rento Tallink Spa & Conference –hotelli, jossa business-luokan hotellin ja lomahotellin parhaat ominaisuudet yhdistyvät hyvin – ja kohtuulliseen hintaan. Hotellissa on muun muassa nykyaikainen konferenssikeskus, tilava Aqua Spa –kylpylä ja Hera Salong -kauneushoitola. Kokoustiloja on kuusi, joista suurimpaan mahtuu 263 henkilöä.

Lähiaikoina Tallink Spa & Conferenceen majoittumista suunnittelevien on hyvä ottaa huomioon, että hotellin Aqua Spa suljetaan remonttitöiden vuoksi 22.10.2018. Hotellissa majoittuville asiakkaille Aqua Spa on taas entistäkin ehompana käytössä 19.11.2018 alkaen ja muille asiakkaille 11.12.2018 alkaen.

Megastarin Business Lounge

Bussi kiidätti meidät mukavan päivän päätteeksi satamaan. Matka taittui kotiinpäinkin Megastarilla, mutta tällä kertaa Business Loungessa, joka on hillitty, tyylikäs ja kauniisti suunniteltu alue liikematkustajille kannella 8. Premium wifi -palvelun lisäksi siellä on tarjolla sanomalehtiä, kylmien ja lämpimien ruokien tarjoilu ja laaja valikoima juomia sekä sähkölaitteiden latauspisteitä. Lisäksi autolla matkustaville Business Loungen hintaan kuuluu Priority Car –palvelu, jonka avulla laivasta poistuminen tapahtuu ensimmäisten joukossa. Business Loungen palveluista nautit
65 €/hlö/suunta lisämaksusta.

Paluumatkan aikana nautimme runsaasta tarjoiluista, vaihdoimme ajatuksia päivän aikana nähdystä ja koetusta sekä tapahtumien ja kokousten järjestämisestä yleisellä tasolla. Ja tietenkin shoppailimme, mikä on osa jokaista laivamatkaa!

Kiitos hienosta päivästä asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!

Tutustusmismatkan iloinen ryhmä yhteiskuvassa.

 

Avainsanat: , ,