Palvelut

Palvelut

Yritykset, organisaatiot ja julkishallinto luottavat meihin. Me autamme ihmisiä kohtaamaan toisensa. Yhdistämällä ammattilaisten osaamisen parhaaseen teknologiaan tarjoamme saumattoman, personoidun ja täydellisesti integroidun palvelukokemuksen.

Hoidamme matkajärjestelyjä niin monelle matkustajalle, että yksistään meidän asiakkaamme voisivat täyttää lähes 200 Boeing 747 –lentokonetta ja noin 100 000 hotellihuonetta vuoden jokaisena päivänä. Lisäksi järjestämme 95 eri tapahtumaa tai kokousta päivittäin. Meitä CWT:läisiä on yli 18 000 lähes 150 maassa, ja vuonna 2016 myyntivolyymimme oli 19,5 miljardia euroa.

 

Yritykselle jokainen matka on investointi

Me CWT:ssä varmistamme, että kaikki matkajärjestelyt toimivat ja matkustajalla on kaikki tarvittavat matkaan liittyvät palvelut lennoista maakuljetuksiin. Huolehdimme matkustajista 24/7 ja autamme, mikäli matkan aikana tapahtuu jotain poikkeavaa.

Tarjoamme yrityksellenne myös aina parhaat teknologiset työkalut ja ratkaisut liikematkustuksen tarpeisiin. Teknologiamme avulla oikea tieto on aina matkustajan taskussa. Lisäksi käytössänne on maailmanlaajuisesti parhaat sopimushinnat hotelli- ja lentovarauksiin.

  • Varaaminen on helppoa ja nopeaa kaikissa kanavissamme.
  • Palvelut, asiakirjat ja kuitit ovat helposti hallittavissa.
  • Yhdessä matkahallintonne kanssa varmistamme säästöt.
  • Kaikki liikematkustamiseen liittyvä tieto löytyy kootusti yhdestä palvelusta.
  • Yrityksenne onnistuu kokouksissa ja tapahtumissa.