Amadeus Transfers -taksipalvelut ensimmäisenä Suomessa varattavissa CWT:n palvelutiimeistä

Kohdemaan kuljetuspalveluita on nyt helppo varata CWT:n palvelutiimeistä. Samalla voi helposti vertailla eri autoluokkien sekä eri palveluntarjoajien hintoja! Amadeus Transfers kokoaa yhteen useita eri taksipalveluiden tarjoajia kansainvälisesti.

Taksit ovat nyt varattavissa palvelutiimeistämme ja myöhemmin ne tulevat myös osaksi itsevarausjärjestelmäämme. Taksipalveluiden palvelumaksu veloitetaan palveluhinnastomme mukaisesti.

Amadeus Transfersin ensimmäiset palveluntuottajat ovat Blacklane ja TaxiTender – ja tarjontaa tulee jatkuvasti lisää. Taksipalvelut kattavat jo nyt erinomaisesti kaikki liikematkustajien pääkohteet.

Näin varaat taksin matkakohteeseesi:

  • CWT:n asiantuntija palvelutiimistä kartoittaa taksitarpeen ja tarjoaa matkaan sopivaa taksia.
  • CWT tekee varauksen, ja vahvistus tulee palvelutuottajalta suoraan matkustajan tai matkavaraajaan sähköpostiin.
  • Vahvistettu hinta sisältää kuljetuksen lisäksi verot ja palvelurahan.
  • Nyt aluksi maksutapana on matkustajan luottokortti. Seuraavassa vaiheessa tarjoamme palvelutiimin kautta myös yritysasiakkaan laskutustavan mukaiset maksutavat, kuten matkatilin tai verkkolaskutuksen.
  • Taksikuljettaja on Meet & Greet –palvelumallin mukaisesti vastassa matkustajaa kohteessa. Kuljettaja seuraa lennon aikataulua. Vahvistuksessa kerrotaan, miten pitkään kuljettaja odottaa esimerkiksi, jos lento laskeutuu myöhässä.
  • Vahvistuksessa näkyy myös palvelunumero, mikäli matkustajalle tulee tarve ottaa yhteyttä kuljettajaan.

Avainsanat: ,