Liikematkustuksessa viimein valoa tunnelin päässä

– Liikematkustus on hiljaisemman kauden jälkeen alkanut näyttää piristymisen merkkejä, liikematkatoimisto CWT:n Pohjoismaiden johtaja Virpi Paasonen kertoo tyytyväisenä. – Lähdimme kohti toivottavasti työntäyteistä vuotta varmoina siitä, että upeat digitaaliset ratkaisumme, jatkuva innovointityömme sekä nopea, laadukas ja vaivaton palvelumme jokaisessa varauskanavassamme pitävät meidät markkinajohtajana jatkossakin.

Säästöjä kattavan datan avulla

– Ainutlaatuinen analysointityökalumme CWT AnalytIQs tarjoaa nopeasti ja helposti dataa matkustuskäyttäytymisen ohjaamiseen, ostotoiminnan ja sopimusneuvottelujen tarpeisiin sekä matkustajien karttapaikantamiseen poikkeus- ja kriisitilanteissa. Järjestelmä raportoi toteutuneet kustannukset ja auttaa entistä kustannustehokkaampien ratkaisujen tekemisessä. Esimerkiksi se, varataanko lento kaksi vai neljätoista päivää ennen matkaa, vaikuttaa merkittävästi kustannuksiin. CWT AnalytIQs tarjoaa dataa suurista linjoista ja luvuista matkustaja- ja reittitasolle asti, joten mahdollinen säästöpotentiaali selviää helposti ja on hyödynnettävissä täysimääräisesti.

CWT To Go –mobiilisovellus auttaa ja ohjaa matkalla

– Mobiilipalvelut ovat tulleet matkustukseen jäädäkseen. Mikä onkaan mukavampaa kuin saada kaikki matkansa tiedot, kuten lennot, portit, niiden mahdolliset muutokset, check in -ajat, hotellit ja vuokra-autot aina päivitettynä yhdestä mobiilisovelluksesta. Ja jos matka esimerkiksi kestää yön yli, CWT To Go ehdottaa automaattisesti yrityksen matkustussääntöjen mukaista hotellia, jonka voi varata sovelluksesta käden käänteessä. Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten palvelut hallitussa kanavassa ohjaavat matkustajia oikeisiin valintoihin tehden samalla matkustamisesta entistä sujuvampaa.

Lisää liikematkustuksen parhaista palveluista.

Avainsanat: , ,