RoomIt by CWT ja Expedia Affiliate Network yhteistyössä tarjoamaan lisää hotellivaihtoehtoja liikematkustajille

Maailman johtavan liikematkatoimiston, Carlson Wagonlit Travelin, uusi hotelliyksikkö, RoomIt by CWT®, on tehnyt sopimuksen Expedia-ryhmään kuuluvan Expedia Affiliate Networkin (EAN) kanssa. Sopimuksen myötä EAN:n hinnat ja tarjonta tulevat RoomIt by CWT:hen ja asiakkaidemme hyödynnettäviksi. Tarjontamme kasvaa näin maailmanlaajuisesti 197 000 majoitusvaihtoehdolla, joista peräti 36 000 on pieniä, yksilöllisiä hotelleja, joita monet ovat kaivanneet.

RoomIt by CWT tarjoaa nyt majoitusta 80 000 kaupungissa maailmalla. Ero on melkoinen verrattuna siihen, että pelkän GDS-järjestelmän kautta varattavissa olevat hotellit löytyvät 37 000 kaupungista. Maailmanlaajuisesti tämä tarkoittaa 140 prosentin lisäystä tarjontamme kattavuuteen.

Alueittain tarkasteltuna RoomItin avulla tarjontamme on kokonaisuutena kasvanut Yhdysvalloissa 52 tuhannesta 82 tuhanteen, Latinalaisessa Amerikassa 13 tuhannesta 60 tuhanteen, Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa 90 tuhannesta 398 tuhanteen ja Aasian ja Tyynenmeren alueella 37 tuhannesta 148 tuhanteen hotelliin.

Scott Brennan, CWT:n RoomIt -yksikön johtaja.

“Olemme sitoutuneet siihen, että tarjoamme asiakkaillemme eniten majoitusvaihtoehtoja ja parhaaseen hintaan ympäri maailman”, sanoo Scott Brennan, CWT:n RoomIt -yksikön johtaja. “EAN:n tarjonnan lisääminen nykyiseen tarjontaamme kertoo vahvasti siitä, että haluamme tarjota matkustajillemme yhä parempia kokemuksia ja laajempia palveluita.”

EAN:n tarjonta on saatavilla palvelutiimeistämme, CWT To Go –mobiilisovelluksesta, RoomIt –varausjärjestelmästä ja se tulee jatkossa myös osaksi itsevarausjärjestelmiämme. Matkustajan varauskokemus säilyy siis johdonmukaisena hänen kulloinkin valitsemastaan varauskanavasta riippumatta. Nyt mukaan tulleen upean EAN-valikoiman ohella RoomIt tarjoaa jo nyt satoja tuhansia vaihtoehtoja sitä käyttäville yrityksille ja heidän matkustajilleen. Hintojen ja vaihtoehtojen tarjontamme on siten hyvin laaja maailmanlaajuisesti.

“Tiedämme, että matkustajat haluavat vaihtoehtoja majoituspaikkaa valitessaan”, toteaa Expedia Affiliate Networkin johtaja Alfonso Paredes. “Tämän sopimuksen avulla niitä on entistä enemmän ja matkustajan on helppo löytää haluamansa ja vieläpä hintaan, joka mahdollistaa hotellin valinnan matkustussäännön puitteissa.”

 

RoomIt by CWT®
RoomIt by CWT on maailman pitkäaikaisen liikematkatoimistojen markkinajohtajan, Carlson Wagonlit Travelin, hotellitoimintaan keskittyvä liiketoimintayksikkö. RoomIt tarjoaa matkustajille parhaat huoneet, hinnat, palvelut ja kanta-asiakasohjelmat. Samalla se huolehtii siitä, että yritykset voivat hallita majoituskustannuksiaan ja parantaa matkustuksensa seurantaa. Lue lisää RoomIt by CWT:stä.

Expedia Affiliate Network
Expedia® Affiliate Network (EAN) on maailmanlaajuinen, Expedia-ryhmään kuuluva B2B-kumppanuusbrändi, joka tarjoaa hotellipalveluita monille maailman johtavista lentoyhtiöistä, useille suosituille kuluttajabrändeille, matkatoimistoille ja sadoille muille partnereilleen.

Avainsanat: ,