Laajenna matkatiliratkaisu Eurooppaan

Eurocardin yrityskortit sopivat kaikkien yritysten tarpeisiin ja helpottavat merkittävästi työntekijöiden tekemien hankintojen hallinnointia. Mitä suurempi yritys, sitä laajemmin sillä on tilaisuus hyödyntää Eurocardin ratkaisuja.

Yritys, joka toimii Pohjoismaiden lisäksi muuallakin Euroopassa, saa Eurocardilta koko toiminta-alueensa kattavan korttiratkaisun. Samaan aikaan yrityksellä on mahdollisuus ottaa täysi hyöty Eurocardin matkatilistä. Sen avulla voidaan hallinnoida keskitetysti myös ulkomaisten tytäryhtiöiden kaikkia matkatoimisto-ostoja, jotka on tehty CWT:n paikallisista toimipaikoista.

Yrityksillä on tähän saakka ollut mahdollisuus hyödyntää Eurocardin matkatiliratkaisua Pohjoismaissa, ja nyt suosittu konsepti laajenee Pohjolan ulkopuolellekin. Eurocard tuo matkatilin yritysten käyttöön myös muualla Euroopassa. Matkatili on tuttuun tapaansa tehokas ja toimiva, nyt käytettävyydeltään vielä entistä laajempi.

Työntekijöiden tilatessa matkansa CWT-matkatoimiston kautta kaikki matkakulut kootaan matkatilin ansiosta yhdelle laskulle. Yritys saa kerran kuussa koontilaskun, ja matkatili tarjoaa matkatoimisto-ostoille myös pidemmän, jopa 50 päivän maksuajan. Kaikki matkatilillä tehdyt ostotapahtumat voidaan päivittäin siirtää automaattisesti yrityksen omaan matkalaskujärjestelmään. Siten manuaalisesti tehtävä työ vähenee oleellisesti.

Matkakustannusten seuranta tehostuu ja niihin liittyvä hallinnointityö yksinkertaistuu. Lisäksi yritys saa Eurocardilta raporttitiedot kaikista matkakuluistaan – esimerkiksi neljännesvuosittain – kootusti tai eriteltyinä.

Avainsanat: ,