Kolme vinkkiä virtuaalisuuteen

Virtuaaliosallistuminen kokouksissa ja tapahtumissa on ollut yksi suurista trendeistä kokous- ja tapahtumamaailmassa viime aikoina. Joko sinä tunnet nämä kolme helppoa ja suosittua työkalua?

  1. Facebook Live. Lähetä tapahtumistasi suoratoistovideota etäosallistujille tai muille kiinnostuneille. Voit joku kutsua heidät mukaan seuraamaan lähetystä tai he voivat ryhtyä seuraamaan sitä oma-aloitteisesti saatuaan Facebookissa tiedon, että olet live-tilassa. Hyötyinä ovat, että katsojien sijainnilla ei ole merkitystä, he voivat jakaa videon myös muille ja kaksisuuntainen vuorovaikutus on mahdollista. Tallennetut videot ovat jaettavissa myös tapahtuman jälkeen.
  2. Periscope. Sen avulla voit lähettää live-lähetyksiä Twitter- ja Periscope –seuraajillesi. Katsojat voivat myös kommentoida tai esittää kysymyksiä. Seuraajiasi ei tarvitse erikseen kutsua mukaan, vaan he saavat ilmoituksen itselleen aina, kun joku heidän seuraamistaan lähettää live-materiaalia. Videot ovat myös uudelleen katsottavissa 24 tunnin ajan live-lähetyksen jälkeen.
  3. Skype. Ideaali työkalu pienempiin, korkeintaan 25 henkilön, kokouksiin. Ilmaisen ääni- ja videotyökalun ryhmäpuhelutoiminto on erinomainen esimerkiksi työskentelyssä oman tiimin kesken.

Lisätietoja virtuaalikokouksista ja –osallistumisesta löydät vuoden 2017 Meetings & Events Forecastista.

Avainsanat: , ,