BlueBiz tarjoaa parhaat edut!

Liittymällä BlueBiz-ohjelmaan pidät yrityksesi matkakulut kurissa ja saat käyttöösi useita lisäetuja. BlueBiz tarjoaa myös loistavan tilaisuuden lisätä matkasi mukavuutta lennoilla.

BlueBiz ja Flying Blue ovat täydellinen yhdistelmä, joka tarjoaa tuplahyödyt. Yhdellä ja samalla lipulla yrityksesi kerää Blue Credits-pisteitä yritystilille, ja sinä keräät Flying Blue -maileja henkilökohtaiselle tilillesi.

Liittymisen jälkeen yrityksesi ansaitsee Blue Credits-pisteitä kaikesta matkustuksesta Air Francen, KLM:n, Deltan ja Kenya Airwaysin operoimilla lennoilla. Pisteitä voi käyttää palkintolippuihin, matkustusluokan korotuksiin sekä lisäpalveluihin, kuten istumapaikkavaraukseen ja à la carte-ruokailuun lennolla. Blue Credits-pisteitä voi käyttää myös sisäänpääsyyn KLM Crown Loungeen Amsterdamin Schipholin lentokentällä. Kerätyt pisteet venyttävät näin ollen nopeasti yrityksen matkabudjettia ja auttavat matkustajaa tekemään lennostaan entistäkin mukavamman.

Yritysasiakkaat ovat tärkeitä, ja siksi BlueBiz-yrityksen nimissä matkustavat asiakkaat pääsevät nauttimaan AIR FRANCE KLM Corporate Recognition-yrityseduista, jotka takaavat matkustajille etuoikeutetun aseman. Esimerkiksi mannertenvälisillä täyteen varatuilla lennoilla Air France ja KLM takaavat BlueBiz-asiakkaalle paikan Economy Y-luokassa. Lisäksi BlueBiz-asiakkailla on mahdollisuus tehdä nimenmuutos Air Francen ja KLM:n lippuihin tietyissä matkustusluokissa.

Kansainvälisesti matkustava yrityksenne on lämpimästi tervetullut BlueBiz-ohjelmaan! Rekisteröidy osoitteessa www.bluebiz.com tai ota yhteyttä CWT:hen, jos kaipaat lisätietoja.

Avainsanat: , ,