Joko tunnet CWTEasyMeetings.com –palvelun?

CWT Caféssa Matka 2017–messuilla Joonas Ahola*, MeetingPackage.comin perustaja ja toimitusjohtaja valotti CWT:n ja MeetingPackage.comin yhteistyötä ja ainutlaatuista CWTEasyMeetings.com –palvelua kokouspaikkojen varaamiseen. Tässä on lyhyt katsaus palvelun keskeisiin etuihin niin kokousjärjestäjän kuin -paikkojen näkökulmasta.

Mihin tarpeisiin CWTEasyMeetings.com vastaa?

Kokousjärjestäjä aloittaa sopivan paikan etsimisen hyvin usein nollasta. Tarjouspyyntöjä lähtee, osaan tulee vastaustakin, mutta tarjousten vertailu osoittautuu hankalaksi ja aikaa vieväksi. Työ jatkuu puhelinsoitoin ja meilirumballa ennen kuin valmista tulee. Keskimäärin yhden kokouksen varaamiseen käytetään seitsemän tuntia aikaa. Melko paljon, eikö?

Miltäs tilanne sitten näyttää kokouspaikkojen näkövinkkelistä? Tiloja on tarjolla paljon ja pääsääntöisesti käyttöasteet ovat näin varsin matalia. Tarjouspyyntöjä kyllä sataa sisään, mutta ne eivät johda mihinkään muuhun kuin työllistävään vastausten tekoon. Lisäriesaa tulee alustavista, mutta sittemmin peruttavista varauksista, jotka näkyvät liikevaihdon menetyksenä. Tulleista tarjouspyynnöistä kaupaksi konkretisoituu pahimmillaan alle 10 prosenttia. Melko vähän, eikö?

Siis ratkaisu on CWTEasyMeetings.com

Kokousvaraajalle:
– Hinnat ovat läpinäkyviä ja helposti vertailtavissa.
– Mukana parhaat online –hinnat ja yrityksen sopimushinnat.
– Tarjonta on kattava: kokouspaikkoja yli 30 000 ja kokoustiloja yli 240 000.
– Kattaa Suomen, Ruotsin ja Tanskan – ja aina yhtä kätevästi.
– Järjestelmä on erittäin helppokäyttöinen.

Kokouspalvelun tarjoajalle:
– Työmäärä vähenee ja resursseja voidaan ohjata pieniin ja yksinkertaisiin tarjouspyyntöihin vastaamisesta tuottavampaan työhön.
– Ei lisenssi- tai muita maksuja.
– Helppo hallinta.
– Ei edellytä asennuksia.
– Turvallinen myyntikanava.

Tee kokousvaraus CWTEasyMeetings.com –sivun kautta 17.2.2017 mennessä ja olet mukana hotelliahjakortin arvonnassa! Varaamasi kokouspäivä voi sijoittua mihin tahansa ajankohtaan vuoden 2017 aikana. Arvonta suoritetaan 20.2.2017 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Katso videolta, kuinka helposti ja nopeasti varaat CWTEasyMeetings.comista


Lue myös
:
CWT Meetings & Eventsin ennuste kokousten ja tapahtumien trendeistä sekä hintakehityksestä vuodelle 2017

Mitä on SMM, Strategic Meetings Management?


*Joonas Ahola voitti ensimmäisenä suomalaisena kansainvälisen Nuori yrittäjyys -kilpailun pääpalkinnon vuonna 2016. Hän on ollut yrittäjä 14-vuotiaasta asti ja perustanut tähän mennessä kolme yritystä ja neljä verkko-kauppaa/markkinapaikkaa. Tapahtuma-alan kokemusta hänellä on yli 500 yksityis- ja yritystilaisuuden sekä kahdeksan vuoden verran.

Avainsanat: , ,