Oletko matkustuskunnossa?

Alkuperäisen, englanninkielisen blogin kirjoittaja on Julian Walker, Head of External Market Communications and PR at Carlson Wagonlit Travel

Liikematkalla ollessaan vain neljä kymmenestä matkustajasta pitää kiinni liikuntatottumuksistaan.

Ja vain vähän yli puolet meistä myöntää rehellisesti, että hyvistä aikomuksistamme huolimatta matkustaminen voi vaikuttaa kuntoilutapoihimme ja hyvinvointiamme tukeviin valintoihimme.

Tiesitkö muuten, että todennäköisimmin liikuntaa matkoillaan harrastavat Aasian ja Tyynenmeren maista kotoisin olevat matkustajat? Tai sen, että juuri he myös lepäävät liikematkoillaan niin paljon kuin mahdollista?

Tein tämän 60 sekunnin videon (valitettavasti taustalla aikamoinen mekkala salilla, huomasin vasta jälkikäteen) CWT:n tuoreen, liikuntaan ja hyvinvointiin liikematkoilla keskittyneen tutkimuksen tuloksista. Lisää sen löydöksiä näet alla olevasta infograafista.

Nyt kun yhä useammat hotellit ja matkakohteet ovat panostaneet hyvinvointi- ja liikuntapalveluihinsa, pitäisi ehkä meidän liikematkustajienkin panostaa niiden hyödyntämiseen – onhan vielä sentään uudenvuodenlupausten aikakin.

Laitetaan siis Nina Simone soimaan, lähdetään liikkeelle ja hyräillään mukana – it’s a new dawn … it’s a new day … it’s a new year … and I’m going to be feeling good!

 

 

 

 

Avainsanat: , ,