CWT Meetings & Events mukana taitoluistelun MM-kisojen 2018 järjestämisessä

CWT Meetings & Events, Carlson Wagonlit Travelin kokouksiin ja tapahtumien järjestämiseen erikoistunut osasto, on valittu Kansainvälisen luisteluliiton ISU:n sekä Italian jääurheiluliiton FISG:n toimesta mukaan järjestämään ISU:n vuoden 2018 taitoluistelun maailmanmestaruuskilpailuja, jotka järjestetään Milanon Mediolanum Forum di Assagossa
21.–25.3.

Piazza Gae Aulenti, Milano

CWT M&E Sport, urheilutapahtumiin keskittynyt osasto, huolehtii viisipäiväisen tapahtuman monimutkaisista logistiikkajärjestelyistä sekä markkinoinnista ja PR-toiminnasta. M&E myös valvoo Piazza Gae Aulentille rakennettavan luisteluradan rakentamista sekä järjestää gaalaillallisen upeassa Palazzo del Ghiacciossa.

”Kyseessä on loistava mahdollisuus yhdistää intohimo urheiluun Made in Italy –arvojen kanssa”, sanoo Stefano Abram, kisojen järjestelytoimikunnan johtaja. ”Olen iloinen siitä, että saamme tehdä töitä kokeneiden ja luotettavien kumppanien, kuten CWT M&E:n, kanssa. Maailmanmestaruus-
kilpailuiden järjestäminen Italiassa on unelmien täyttymys kaikille, jotka elävät urheilulle ja sen edustamille arvoille.”

”Onnistuneen kansainvälisen tapahtuman eteen työskentely keskellä erittäin sitoutunutta urheiluyhteisöä on ainutlaatuinen tilaisuus”, sanoo Raffaele Calia, CWT M&E:n ja M&E Sportin myynti- ja markkinointipäällikkö.

Taitoluistelun maailmanmestaruuskilpailuiden järjestämiseen osallistuminen on tuorein lisäys CWT M&E:n nopeasti kasvavaan urheilutapahtumien listaan. CWT M&E tekee jo entuudestaan yhteistyötä esimerkiksi Euroopan jalkapalloliiton, UEFAn sekä moottoripyöräurheiluun erikoistuneen Dornan ja Italian olympiakomitean kanssa. Juuri päättyneissä Pyeongchangin talviolympialaisissa CWT M&E hoiti Italian olympiakomitean lippu- ja logistiikkakokonaisuuden sekä paikan päällä olleiden tilaisuuksien järjestelyt.

Kaikkiaan CWT Meetings & Events hoitaa maailmanlaajuisesti eri toimialojen organisaatioille 35000 innovatiivista ja korkealaatuista projektia joka vuosi. Luovan osaamisen avulla tuotetaan hämmästyttäviä tapahtumia, ja logistiikkaosasto varmistaa ammattitaitoiset kokous- ja ryhmämatkajärjestelyt huolehtien siitä, toiminta on asiakkaan antamien ohjeiden ja sääntöjen mukaista. Kaikella tällä on vain yksi tavoite: antaa asiakkaan rahoille vastinetta.

Seuraa Twitterissä @CWT_ME, Instagramissa sekä LinkedInissä.

Avainsanat: , , ,