CWT AnswerIQ: uusi, tekoälyn ohjaama matkustuksen analyysi- ja visualisointityökalu

Carlson Wagonlit Travel on tuonut markkinoille uuden sukupolven työkalun datan tutkimiseen, raportointiin ja visualisointiin. CWT AnswerIQ toimii kuin yksilöity hakukone, joka tietää kaiken asiakkaan matkustusohjelmasta.

Eric Tyree, CWT:n johtava datatieteilijä

”CWT AnswerIQ tekee yritysten matkustusraporttien tekemisestä yhtä helppoa kuin kenkien ostamisen netistä”, kertoo . ”Kirjoitettuasi kysymyksesi hakulaatikkoon, AnswerIQ käy läpi kaiken datasi ja antaa sinulle vastauksen, joka on yksinkertaisuuden vuoksi vieläpä visualisoitu.”

CWT AnswerIQ on CWT:n tuorein tekoälyn ohjaama liiketoimintatiedon hallintajärjestelmä. Yksityiskohtaisesti paneutuvan hakukoneen yhdistäminen CWT:n hallussa olevaan dataan mahdollistaa  asiakkaille yksinkertaisen ja intuitiivisen tavan päästä käsiksi kaikkeen matkustusdataansa.

Työkalu näyttää käyttäjälle dataa yli kolmen vuoden ajalta, ja data päivittyy monta kertaa päivässä, joten asiakkaalla on aina käytössään ajan tasalla olevat tiedot. Tekoälyn avustaman teknologian sekä koneoppimisen avulla työkalu mukautuu ja kehittää hakutoimintojaan tullen näin jatkuvasti älykkäämmäksi ja yksilöidymmäksi.

Käyttäjien tehdessä hakuja data visualisoidaan niin, että siitä tulee helposti ymmärrettävää. CWT AnswerIQ tarjoaa myös useita eri visualisointivaihtoehtoja valittavaksi. Käyttäjät voivat myös suunnitella, luoda sekä jakaa ohjausnäkymiä kollegoidensa kanssa, mikä lisää tehokkuutta ja säästää aikaa sekä rahaa.

CWT AnswerIQ on nyt saatavilla käyttöön 60 päivän ilmaiseille kokeilujaksolle.

 

Avainsanat: , , , ,