Carlson Wagonlit Travel uudisti brändinsä: olemme nyt CWT

CWT on tästä päivästä lähtien maailmanlaajuisesti toimivan liikematkatoimisto Carlson Wagonlit Travelin nimi.

Uusi kolmikirjaiminen nimi yhdistää kunnioituksen yrityksen historiaa kohtaan sen kunnianhimoon olla alansa digitaalisen maailman johtaja. Lisäksi nämä kolme kirjainta kuvastavat yrityksen kolmea arvolupausta: yksinkertaistamme liikematkustusta, luomme yhteyksiä uusien mahdollisuuksien avaamiseksi sekä teemme jatkuvaa yhteistyötä yritysten ja organisaatioiden kanssa. Lisäksi nimellä on yhteys yrityksen kolmeen tavoitteeseen olla kiistaton johtaja maailmassa digitaalisten liikematkapalveluiden, hotellien jakelun sekä kokous- ja tapahtumajärjestämisen saralla.

”Tämä identiteetin muutos on tuorein vaihe digitaalisen kehityksen suunnitelmassamme, jonka tarkoituksena on yhdistää teknologian voima ja innovaatiot meidän väkemme osaamiseen”, kertoo CWT:n pääjohtaja Kurt Ekert. ”Uusi nimi viittaa romanttisesti yrityksemme Wagon-Lit –aikaan, josta olemme 150 vuoden ajalta ansaitusti ylpeitä. Nyt on kuitenkin uusi aika, ja tarvitaan erilaisia vahvuuksia, jotta pysymme alamme johtavana tekijänä myös seuraavien sadan viidenkymmenen vuoden ajan.”

Kolme CWT:n neljästä erityisyksiköstä – CWT Energy Resources & Marine, CWT Meetings & Events ja CWT Solutions Group – hyötyvät brändiuudistuksesta uusien logojen muodossa, mutta globaalin hotelliyksikön, RoomIt by CWT:n, asiakkaille muutokset näkyvät vain pieninä tarkistuksina värimaailmassa.

CWT:n lupaukset

Keskusteltuamme asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja työntekijöidemme kanssa ympäri maailmaa löysimme uusia mahdollisuuksia tarjota asiakkaidemme työntekijöille sellaista vapautta ja tukea, joiden avulla he ovat työssään vahvoja ja sitoutuneita. Nämä ajatukset olemme tiivistäneet kolmeksi keskeiseksi arvolupaukseksi, jotka ohjaavat toimintaamme tulevaisuudessa:

Yksinkertaisesti parempaa matkustusta
Tarjoamme yksinkertaisen ja saumattoman matkahallintokokemuksen – aina intuitiivisesta käyttöliittymästä matkahallinnon järjestelmiin.

Mahdollisuuksien avaaminen
Tarjoamme entistä enemmän palveluita ja sisältöä niin matkustajille, matkustuksesta vastaaville kuin palveluntarjoajillekin ja avaamme uusia mahdollisuuksia sekä asiakasyrityksillemme että niiden työntekijöille.

Eteenpäin yhdessä
Innovoimme ja kehitämme tarjontaamme hyödyntämällä uusia teknologioita, joiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme uusia ja parempia tapoja hallita maailmanlaajuista liikematkustusta.

Alla video: ”108 words about CWT ”

 

 

Avainsanat: