BASF valitsi CWT Meetings & Eventsin kokous- ja tapahtumapartnerikseen

Maailmanlaajuinen kemikaalialan suuryritys, BASF, on valinnut CWT Meetings & Eventsin hoitamaan kokous- ja tapahtumaohjelmaansa Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa.

BASF valitsi CWT Meetings & Eventsin ennen kaikkea sen tarjoamien kokonaisvaltaisten, laadukkaiden ratkaisujen ja laajan palveluntarjoajaverkoston vuoksi. Lisäksi vaakakupissa painoivat kulujen läpinäkyvyys ja kontrollointi sekä mittatilaustyönä laadittu hinnoittelu.

Yhteistyöstä BASF:n kanssa CWT Meetings & Eventsin puolesta vastaavat Program Managerit Mi Horrocks Tanskasta ja Simon Hubbard Isossa-Britanniasta.

“Odotamme todella innoissamme, että pääsemme työskentelemään tämän suuren, uuden asiakkaamme kanssa sen pohjoismaisten tapahtumien osalta”,sanoo Horrocks iloisena käynnistyvästä yhteistyöstä.

Hubbard puolestaan toteaa: “Olemme valtavan tyytyväisiä siitä, että BASF valitsi meidät partnerikseen näin laajalla rintamalla ja useilla merkittävillä markkinoilla. Meille on suuri ilo päästä tiiviiseen yhteistyöhön sen kokous- ja tapahtumajärjestäjien kanssa.”