Uusi nimemme ja brändimme

Helmikuun 18. päivästä alkaen olemme nyt olleet lyhyesti ja ytimekkäästi CWT. Samaan aikaan julkistimme uusitun brändimme. Nimellämme haluamme kunnioittaa historiaamme ja kulttuuriamme sekä tavoitettamme olla johtava toimija digitaalisissa liikematkapalveluissa.

Samalla käynnistyi uusi vaihe matkallamme, jonka varrella tarjoamme yrityksellenne ja sen työntekijöille jatkuvasti parhaat mahdolliset palvelu- ja matkustuskokemukset. Lisäksi muokkaamme organisaatiomme entistäkin innovatiivisemmaksi ja ketterämmäksi kehittämään palveluita, jotka yhdistävät teknologian vahvuudet henkilökuntamme asiantuntemukseen.

Alan kärjessä pysyminen edellyttää jatkuvaa kehitystä ja uusi nimemme heijastaakin myös kolmea keskeisintä asiakaslupaustamme:

• Yksinkertaista, parempaa liikematkustusta.
Yksinkertaistamme asioita ja lisäämme integraatioita tuottavuutenne ja työntekijöidenne sitoutumisen maksimoimiseksi. Matkustavat työntekijänne hyötyvät saumattomasta matkustuskokemuksesta, mikä vähentää turhautumista ja matkustamisen rasittavuutta. Helppokäyttöiset työkalumme tarjoavat matkustajille tarvittaessa myös helpon yhteyden asiakaspalveluumme, missä ja milloin tahansa.

• Avaamme mahdollisuuksia.
Täysin integroitu tarjontamme antaa sinulle tilaisuuden tarjota työntekijöillenne parhaat palvelut, ja samalla voit itse helposti mitata ja hallinnoida sitä hyötyä, jonka työkalumme tuovat mukanaan. Työntekijänne saavat aivan uudenlaisen vaihtoehtojen kirjon, joka on tarkasteltavissa helposti ja vaivattomasti. Liikematkustuksesta tulee miellyttävä kokemus.

• Eteenpäin yhdessä.
Autamme sinua navigoimaan tulevaisuudessa menestyksellisesti. Tuomme vakautta toimintaanne myös epävarmempina aikoina. Työntekijänne saavat meiltä helposti tukea, apua ja ohjeita, jotta matkat sujuvat yksinkertaisesti ja stressittömästi.

Näiden lupausten pohjalta tarjoamme jatkossakin sinulle ja työntekijöillenne vertaansa vailla olevan palvelutason, valikoiman ja personoinnin.

Brändimuutoksemme ulottuu myös uuden nimen ja visuaalisen ilmeen ulkopuolelle, sillä se on kaiken tarjontamme keskeinen lähtökohta. Mikäli haluat tietää lisää, katso tämä lyhyt video tai ota yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi CWT:ssä.

Avainsanat: , , ,